Quest I: Radament?s Lair

A sivatagi Act bemelegítő küldetését Atma-tól kapjuk. Ebben a feladatban meg kell tisztítanunk a város alatt húzódó csatornarendszert. A Luth Gholein alatt terpeszkedő labirintus mélyén él Radament a démon, aki rettegésben tartja város lakóit. Atmat mélyen érinti a démon léte, mivel az elpusztította családját. A csatornánknak két bejárata is van. Az egyik a város központjától északra, míg a másik délre a várfalból nyílik. Miután elpusztítottuk a csatorna harmadik szintjén megbújt szörnyet térjünk vissza Atama-hoz. Ezen a szinten találjuk meg a Horadic Scrollt is, ami aktiválja a második missziót.

Quest II: The Horadric Staff

A második feladatot Caintól kapjuk miután megmutatjuk neki az előző questben talált tekercset. Célunk a Horadic Staff alkotórészeinek felkutatása. A kaland teljesítéséhez szükségünk lesz a Horadric Cube-ra, a Horadric Shaftra és a Horadric Amulettre.

-    Horadic Cube: Ez a doboz nagyon hasznos kelléke lesz hátizsákunknak, ugyanis amellett, hogy pl.: ennek segítségével állíthatjuk össze a Horadric bototot, különböző receptek alkalmazásával haszontalan tárgyainkból hasznosat készíthetünk (lásd külön fejezetként a leírásban). A különböző tárgymutációk mellett amolyan plusz inventorynak is használhatjuk, mivel csak 4 helyet foglal táskánkban, de a dobozt kinyitva 3*4 egységgel gyarapodik zsákunk. A Dobozt a város peremkerületén elterülő Dry Hills alatt fekvő Halls of the Dead harmadik szintjén találjuk meg. Vigyázzunk a Cubeot Unique Monster védi.

-    Horadric Shaft: Ezt az alkotóelemet  a Far Oasis területe alatt húzódó Maggots Lair-ben találjuk. Az Oázishoz a Dry Hillsen keresztül vezet az út.

-    Horadric Amulett: Ez a fém botdísz a Claw Viper oltárban található. Az amulett a Claw Viper Temple második szintjén helyezkedik el, ahová a Rocky Wasteon, a Dry Hillsen, a Far Oasison és a Lost Cityn keresztül vezet az út.

Fontos, hogy minden egyes tárgy megtalálása után beszéljünk Cain-nal. Miután megszereztük az összes elemet, olvasszuk össze azokat a Horadric Cube-ban.

 


Quest III: Tainted Sun

A feladatot a városban Drognan-tól kapjuk. Amint megérkezünk az elveszett városba (Lost City) a sötétség borul a területre. Hogy ezt a kellemetlen állapotot megszüntessük le kell rombolnunk a Claw Viper Temple második szintjén található oltárt és el kell pusztítanunk azt.


Quest IV: Arcane Sanctuary

Miután tettünkkel elnyertük Luth Gholein vezetőinek bizalmát végre beengednek a palotába - beszéljünk (Drognan-nal és Jerhyn-nel) -. Menjünk be és a Harem második szintjéről, botorkáljunk a Palace Cellar-ba. A pince harmadik szintjén megtaláljuk a portált, ami elvezet minket Arcane Sanctuaryba.


Quest V: The Summoner

A látszólag egyszerű misszió -miszerint pusztítsuk el a Summonert- soha nem képzelt feladatot állít elénk. A fellegváros lakói nem bánnak szűkmarkúan a tűzlabdákkal, ami igencsak megnehezít a közelharcban jeleskedő Barbár karakterrel portyázó játékosok életét. A Summoner megyilkolása után olvassuk el annak naplóját, majd a megnyílt teleporton belépve fedezzük fel Canyon of Magi területét.

Quest VI: The Seven Tombs

Az utolsó feladatot Jerhin-től kapjuk. Fel kell derítenünk a Canyon of Magiban található 7 sírhely közül Tal Rasha-ét (amelyik előtt a Questben található jel van). Azonban ajánlatos az XP szerzés céljából az összeeset végigjárni. A legnagyobb sírhely mélyén megleljük a szentélyt, amibe illesszük be a Horadric Cube-ban készített botot és jöhet a játék egyik legnehezebb bossának Durielnek a hentelése... Érdemes felkészülni sok-sok life potionnel, illetve fagyoldóval, mert a bestia nagyot harap és keményen fagyaszt...

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Tetszik az új kinézet?
Igen
Nem